tag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post7362099163131636843..comments2023-10-21T11:17:46.755+02:00Comments on Fies notiser: Elementært glass-stellFies notiserhttp://www.blogger.com/profile/02131527888036500501noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-14826869885628351812017-12-31T12:38:33.900+01:002017-12-31T12:38:33.900+01:00Veldig bra side. Men det forbauser meg at ingen br...Veldig bra side. Men det forbauser meg at ingen bruker krystalsoda til å fjerne etiketter og få glass rene. Det er et godt gammelt prudukt. Kjøpes på Jernia.<br /> Hilsen Roland kjøkkenmannRoland Dhttps://www.blogger.com/profile/15664690605222667982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-91730402457197339402013-04-13T10:58:07.211+02:002013-04-13T10:58:07.211+02:00Hei :-)
Jeg samler og samler på tomme glass :-)
o...Hei :-)<br /><br />Jeg samler og samler på tomme glass :-)<br />og mannen min kaster de som han finner :-( <br />Så flere gode tips om hva de kan brukes til , mottas med takk :-)<br />Ha en fin helg :-)Villblomstenhttps://www.blogger.com/profile/07680270292574286425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-61664502293353848942013-02-22T11:52:31.347+01:002013-02-22T11:52:31.347+01:00Kjære Fie,
Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrif...Kjære Fie,<br /><br />Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.<br /><br />Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen<br /><br />Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen <br /><br />Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.<br /><br />Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!<br /><br /><br />Varme hilsen,<br />Christina<br />http://www.alleoppskrifter.no/<br />Christina Pedersenhttp://www.alleoppskrifter.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-43234838440731719682012-12-26T09:30:19.559+01:002012-12-26T09:30:19.559+01:00Inspirerende innlegg med veldig lekre bilder.
Håpe...Inspirerende innlegg med veldig lekre bilder.<br />Håper du har ei flott jul, Fie!<br />PludrehanneklemHannehttps://www.blogger.com/profile/06824537153012213167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-30465624651431510292012-10-14T23:45:48.814+02:002012-10-14T23:45:48.814+02:00Mange glass er fine og decorative. Jeg har lært me...Mange glass er fine og decorative. Jeg har lært meg en teknikk der jeg dekorerer glassene med en slags frostet farge. Det gir fin effekt og kan gi nytt liv til gamle syltetøyglass.<br /><br />http://lillepilt.com/dekorering-av-glass/Elin Kathrinehttp://lillepilt.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-72897780266602393472011-02-03T19:41:53.640+01:002011-02-03T19:41:53.640+01:00Och vi får inte glömma bort att det är otroligt ek...Och vi får inte glömma bort att det är otroligt ekonomiskt (och gott) att göra även andra typer av konserver än bara sylt och sötsaker. Inlagd smörgåsgurka är ett exempel som jag rekommenderar alla att prova!Holdbarthttps://www.blogger.com/profile/15127575896686679207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-36063347273798077862011-01-19T17:08:30.629+01:002011-01-19T17:08:30.629+01:00Nice site, nice and easy on the eyes and great con...Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-69692594607484563092011-01-12T03:05:00.270+01:002011-01-12T03:05:00.270+01:00Hei og tusen takk for hyggelig og ikke minst linke...Hei og tusen takk for hyggelig og ikke minst linken til din side.<br />Jeg tillot meg å legge din link i innlegget mitt (håper det går greit ?.) Synes dette var så fint å dele med flere;) Hilsen og takk for titten;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08885349992795897045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-62744378550501668992010-12-28T00:31:13.196+01:002010-12-28T00:31:13.196+01:00Kort og enkelt sier jeg:
Takk, dette likte jeg å l...Kort og enkelt sier jeg:<br />Takk, dette likte jeg å lese og å seTorAahttps://www.blogger.com/profile/05044855607413895442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-17526443480672417122010-12-27T20:02:43.389+01:002010-12-27T20:02:43.389+01:00Takk for informativt innlegg!
Jeg pleier stort set...Takk for informativt innlegg!<br />Jeg pleier stort sett å kaste glassene til resirkulering, men ser jo nå at jeg kunne brukt dem om igjen i stedenfor :)Melusinehttp://www.enjoydiary.net/no/melusine/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-59712634311792085322010-12-27T19:16:11.356+01:002010-12-27T19:16:11.356+01:00Visst återanvänder jag burkar och flaskor för sylt...Visst återanvänder jag burkar och flaskor för sylt och saft eller vin.<br />Det hemgjorda smakar bäst och så vet jag vad det innehåller!<br />Bra bilder!<br />Gott Nytt År!Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/01986932236807360640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-80256504756472627982010-12-27T18:10:31.223+01:002010-12-27T18:10:31.223+01:00Alt som kan brukes igjen, er bra! Takk for at du m...Alt som kan brukes igjen, er bra! Takk for at du minner os på dette. Det er så lett å bare hive det i søppelen.Petuniahttps://www.blogger.com/profile/14293164536126433312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-60076169840401227122010-08-01T16:37:12.687+02:002010-08-01T16:37:12.687+02:00Hyggelig at dere finner nytt i gammel lærdom. Anne...Hyggelig at dere finner nytt i gammel lærdom. Anne: barndomsdrømmer, ja - det blir helst med det :) og Assa: helt riktig, jeg foretrekker isopropanol, men rødsprit i nøden...Fies notiserhttps://www.blogger.com/profile/02131527888036500501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-37459360922762410622010-08-01T15:13:36.768+02:002010-08-01T15:13:36.768+02:00Så bra innlegg! Takk for påminnelsen.
Og isopropa...Så bra innlegg! Takk for påminnelsen.<br /><br />Og isopropanol er kanskje bedre å bruke enn rødspriten? Jeg har brukt mest av rødspriten fra før ;)ASSAhttps://www.blogger.com/profile/09772227000748754617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2174560743806456526.post-20982948075085527422010-07-30T12:35:13.195+02:002010-07-30T12:35:13.195+02:00kjekt og greit og informativt :)
Jeg har vokst opp...kjekt og greit og informativt :)<br />Jeg har vokst opp med en skikkelig gammeldags bondekone til mor, så syltingen kom inn med store øser i barndommen.<br />Og når man har vokst opp på hjemmelaget, så blir ikke syltetøy fra Lerum helt det samme gitt..Anne (Moseplassen)https://www.blogger.com/profile/03468847994335914546noreply@blogger.com