lørdag 26. juni 2010
![](http://lh4.ggpht.com/_5ZZF5NZlxzg/S_UWroQAFQI/AAAAAAAAA3Y/9mZ3ddMNpQI/s320/postdateicon.png)
![](http://lh5.ggpht.com/_5ZZF5NZlxzg/S_UWr4TkUZI/AAAAAAAAA3c/1sGJTG8ZYO0/s320/postauthoricon.png)
Salte bruschetta rett fra grillen er himmelsk. Spis dem som de er, som tilbehør eller topp dem som du lyster.
Du trenger: Pariserloff eller annet brød, olje, hvitløk og salt.
Forberedelse: Skjær brødet i skiver, pensle med olje, gni på hvitløk og strø over salt.
Grilling: Ingen kunst, men pass opp for høy varme.
SOMMERSTEMNING: Sagnomsuste sandaler DRIKKE: Miljø-bobler
Du trenger: Pariserloff eller annet brød, olje, hvitløk og salt.
Forberedelse: Skjær brødet i skiver, pensle med olje, gni på hvitløk og strø over salt.
Grilling: Ingen kunst, men pass opp for høy varme.
SOMMERSTEMNING: Sagnomsuste sandaler DRIKKE: Miljø-bobler
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Velkommen til alt som er fint, artig, nyttig eller bare veldig godt :-)
AKKURAT NÅ...
... blogges det i hytt og pine. Heng med likevel
– plutselig seiler det inn en uunnværlig notis – eller utforsk lenkene nedenfor.
0 kommentarer: