onsdag 17. november 2010
18:25 |
Lagt inn av
Fies notiser
Jovisst er det utdatert, men varme ostesmørbrød er likevel vettug, hjemmelaget fastfood.
Har du glemt kunsten?
1) Sett steikeovnen på 225 grader. Skjær ei brødskive eller to.
2) Ha på smør, sennep, skinke om du vil og gjerne ei skive ananas, topp med hvitost.
3) Så inn i ovnen med herligheten, på øverste rille. La stå til osten er passelig gyllen.
Spises het eller lunken in natura – uten noe fjas.
Eller server smørbrødet med soppstuing:
Fres sopp og litt hvitløk i steikepanna, krydre med salt og pepper, hell over fløte og la putre til ostesmørbrødet er ferdig.
ANNET HJEMMELAGET: Ansiktsmaske – Gavekort – Urtehage
Har du glemt kunsten?
1) Sett steikeovnen på 225 grader. Skjær ei brødskive eller to.
2) Ha på smør, sennep, skinke om du vil og gjerne ei skive ananas, topp med hvitost.
3) Så inn i ovnen med herligheten, på øverste rille. La stå til osten er passelig gyllen.
Spises het eller lunken in natura – uten noe fjas.
Eller server smørbrødet med soppstuing:
Fres sopp og litt hvitløk i steikepanna, krydre med salt og pepper, hell over fløte og la putre til ostesmørbrødet er ferdig.
ANNET HJEMMELAGET: Ansiktsmaske – Gavekort – Urtehage
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Velkommen til alt som er fint, artig, nyttig eller bare veldig godt :-)
AKKURAT NÅ...
... blogges det i hytt og pine. Heng med likevel
– plutselig seiler det inn en uunnværlig notis – eller utforsk lenkene nedenfor.
7 kommentarer:
Jeg er helt enig i at varme smørbrød er kjempegodt. Du hadde også lekre bilder som følge.
Kom egentlig innom i dag for si takk for kommentar på Å. Jeg var uten internett en hel uke, og etter det har jeg bare tenkt på juleforberedelser.
God førjulstid
Og så kan man ha ei skive tomat under osten - godt uansett :-D
Jaaaaa - det er GODT!
SVAR PÅ 3. JULENØTT
Fruen fikk i seg 4100 kalorier.
Fikk du 5000? Prøv en gang til!
Vil du løse neste nøtt? Følg lenken "Fire nådeløse julenøtter" først i denne kommentaren.
gikk aldri av moten hos meg! :)
passer på å ha fersk mozarella i hus, og rød pesto. det piffer opp enhver sliten kveldsmage.
julehilsen fra kollega
(blogg og bransje) :)
Åpent hus
Denne notisen deltar i mandagstema "Nostalgi" på Petunia: http://petuniablogg.blogspot.com/2011/02/nostalgiske-mandagstema.html
Nam nam, en rett som har holdt seg hos oss lenge. Vi lager ennå det når brødet begynner å bli gammelt:)