torsdag 23. september 2010


Mens fårikålen putrer i gryta konstaterer jeg at sauer fortsatt er ålreite dyr, levende som døde.
Mulig det er makabert å spise rolleinnehaverne? La gå!
Angående fårikålen, lages den på slump: Bruk minst et halvt kilo fårekjøtt per pers og ett kilo hodekål per kilo kjøtt. Ha to-tre smørklatter i bunnen av gryta, ei spiseskje hvetemel drysses mellom kjøtt-og-kål-lagene pluss raust med salt & pepper. Fyll på tre–fire centimeter med varmt vann og kok et par timer.
Må du likevel ha kokeoppskrift?
Les her for all slags varianter
(med advarsel om at fårikål oftest
er ytterst lite fotogen).
OGSÅ VERD Å VENTE PÅ: Gjerde – Grytekluter – Gullbryllup
Mulig det er makabert å spise rolleinnehaverne? La gå!
Angående fårikålen, lages den på slump: Bruk minst et halvt kilo fårekjøtt per pers og ett kilo hodekål per kilo kjøtt. Ha to-tre smørklatter i bunnen av gryta, ei spiseskje hvetemel drysses mellom kjøtt-og-kål-lagene pluss raust med salt & pepper. Fyll på tre–fire centimeter med varmt vann og kok et par timer.
Må du likevel ha kokeoppskrift?
Les her for all slags varianter
(med advarsel om at fårikål oftest
er ytterst lite fotogen).
OGSÅ VERD Å VENTE PÅ: Gjerde – Grytekluter – Gullbryllup
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Velkommen til alt som er fint, artig, nyttig eller bare veldig godt :-)
AKKURAT NÅ...
... blogges det i hytt og pine. Heng med likevel
– plutselig seiler det inn en uunnværlig notis – eller utforsk lenkene nedenfor.
1 kommentarer:
Hah! Artig!
Takk for kommentar, kjempehyggelig! :)
De er igrunn ganske fårete, ja! .. haha
Ha en fin dag! :D