søndag 30. januar 2011
Åshild i Bestemors hage har beæret og utfordret meg i en 7-liker-ting-stafett. Hjertelig takk på all slags vis (glis)! Da gyver jeg løs. 


Mine 7 liker-ting må bli en god latter, lettvinte løsninger, jordbær og champagne (ja, sammen!) selv om jeg ikke klarer meg uten kaffe, all slags puslerier, pussige historier og ruskevær.

Dette det som poppet opp i øyeblikket. I morgen er helt sikkert listen annerledes. 

Stafetten går videre til disse fabelaktige bloggerne:

Nina sin gartnerblogg Hageflekken fordi det er umåtelig vettugt om hage, jordnært og bare veldig nyttig.


PludreHanne fordi hun er nordlandskjerring etter mitt hjerte og har mot til å brodere "Helvetas jævla drit", ramme det inn og henge det opp.

Den hemmelighetsfulle Med et lekent sinn fordi det er lekent som lovet, byr på fargerike overraskelser og stiller min urbane lengsel.


Dere er heved beæret & utfordret alle tre: avslør syv ting dere liker og send videre til tre verdige mottakere.

God fornøyelse :-)

Får litt sånn flashback fra yngre dager, "sisten", "har'n", "min tur", "send videre"...Likte du denne notisen? Da liker du kanskje også
Kinkige nøtter (julete, men la gå)
Ved-valsen (gjett om jeg liker)
Blomsterprakt (joda, liker dette også)


8 kommentarer:

Åshild sa...

Ja, jeg hadde rukket å se dette og ble imponert over løsningen du valgte.
Men jeg satt midt i et nytt innlegg selv og scanner fortsatt gamle negativ. Rett nok kan jeg gjøre flere ting samtidig, men tre forskjelling på samme PC ble for mye.

Ja, enig at dette er litt sisten. Hvertfall bedre enn kjedebrev - som alltid stoppet hos meg.

Lene sa...

Takk for kommentar. Jeg har nok fler gjenbruksting på lager ja. Venter spent på gjenbruks-kampanje:-)

Ramme Alvor sa...

Trur me likar mykje av det same!!! :) nei ikkje frå hagen Kjære deg, der ligg det ein meter snjo...men frå mor mi sitt blomeutsalg :)

klem!

Hanne sa...

Tusen takk for utmerkelsen - nå er den sendt videre til tre flotte bloggere :)
Pludrehanneklem

Åpent^hus sa...

hei
og gratulerer med fin pris :)
har glemt å svare deg ang. freshome. Jeg har ikke fått formell tillatelse men oppgir alltid kilden. Jeg tenker de er en kommersiell virksomhet, og at de får blest om seg ved at andre forteller om innholdet hos dem.

Hilsen Åpent hus

Eirin Edvardsen sa...

Hei! Tusen takk for den fine kommentaren inne hos meg:-) Og at du hadde lagt deg til som følger. Jeg har lagt meg til her hos deg også. Dette ser ut til å være en blogg etter mitt hjerte:-) Eirin

Mammadamen sa...

Så herlig blogg du har. Og så liker jeg så godt designen, og at den er så oversiktelig:-)

Takk for gode kommentarer, forresten. Jeg må innrømme jeg er litt usikker på bruk av illustrasjoner fra andre selv. Et godt spørsmål er det, Helga Sofia. Jeg prøver å være litt forsiktig med bruk … noen ganger spør jeg, andre ganger ser jeg at andre bruker, og noen ganger bare låner jeg … Jeg tenker egentlig at jeg er med å markedsføre kunsterne. Og jeg passer alltid på å lenke til kunstnerne og gjerne skrive noen ord dem. Jeg har ingen kommersielle mål med bloggen min, og tjener heller ingenting på den. Hadde jeg gjort det hadde ting vært annerledes kanskje? Slik det er nå tenker jeg mest at jeg hjelper, men mulig jeg overdriver hjelpen litt. Hva synes du og andre?

God helg!

nina sa...

tusen, tusen takk for "utmerkelsen" - jeg ble ganske rørt! siden jeg er en sånn kjedelig person som slett ikke er aktiv i "bloggverdenen" lar jeg utfordringen bero inntil videre, og nøyer meg med å nyte komplimentet...

Velkommen til alt som er fint, artig, nyttig eller bare veldig godt :-)

AKKURAT NÅ...

... blogges det i hytt og pine. Heng med likevel
– plutselig seiler det inn en uunnværlig notis – eller utforsk lenkene nedenfor.

FØLG FIES NOTISER

Fies notiser på Facebook
Fies notiser på Twitter
og endelig på Blogglisten